Velkommen

Velkommen

Hej kære læsere.

Velkommen til mit univers, af mode, beauty, make-up, teenage tanker og alt dét der hører til hos en ung pige.  Jeg har fundet mit rette element til at modtage og videregive inspiration, som selvfølgelig er blogging. Hvis I er interesseret i tøj, sko, smykke, musik, kærlighed og en masse teenage tanker, skal I helt klart følge med på min blog. Jeg er virkelig spændt og fyldt med glædelse over at starte bloggen op igen, efter 1 år. Der kan ske mange ting på 1 år, og der er sket meget for mig det seneste år. Lige præcis hvad der er sket, kommer helt sikkert i de følgende opslag, når det passer ind. Jeg har i hvert fald fundet lysten, inspirationen og glæden ved blogging igen, og jeg glæder mig meget til at komme rigtig i gang.

Hvis ikke I allerede havde fundet ud af det længere oppe i indlægget elsker jeg alt som en typisk teenage pige gør. Mode, musik, kærlighed, veninder, sjove stunder og oplevelser. Jeg vil dele alt med Jer, og jeg håber på at få nogen tilbagemeldinger og eventuelt inspiration til mode.

Jeg håber I er ligeså spændt som mig!

Signature

Mathilde Erichs

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen