MOSS CRAVINGS // AUTUMN

HVAD KAN MAN LAVE NÅR MAN KEDER SIG //

Hej søde læsere.

I kender nok alle sammen med garanti de dage hvor man bare keder sig ekstremt. Jeg er især dårlig til at kede mig. Jeg har brug for at have en aftale med veninde, familie, kæreste eller andet. Jeg føler mig så deprimeret hvis jeg ikke har noget at lave. Hvis jeg ikke har en aftale begynder jeg på nogen mærkelige ting, lave fuldstændig om på værelset, købe nyt tøj på nettet, film marathon eller tømme mit køkken for mad. Og ikke sig til mig I ikke kender det! 😉  Jeg har det med tit også at google ting man kan lave især når det regner, og man bare har helt vildt meget lyst til at lave noget, men vejret stopper en lidt. Så nu laver jeg mit eget lille google indlæg med inspiration til hvad man kan lave når man keder sig.

Shopping1. Tag en tur i shopping center med en veninde, familien, kæresten eller hvad man hvem man nu har. Nu bor jeg selv i København, så jeg ville primært gå efter Lyngby Storcenter, Fields, Fisketorvet eller Waves. Der er massere af butikker, cafeer, underholdning og sjove stunder.

2. Gå amok i køkkenet! Bag boller, kage, lagkage, sunde kager, müsli barer, rugbrødsboller, kokostoppe eller chokoladekage. Alt hvad du kan finde i køkkenet brug det, og gør det til noget kreativt. Jeg elsker at bage og især hvis man bare laver sin egen opskrift af det man nu har og bare prøver sig frem.

Kokostoppe

rugbrLagake

3. Tag på cafe og få klaret verdensituationen med veninderne, få ordnet nogen lektier eller find en sød dreng og fald i snak med. Der findes SÅ mange cafeer i Danmark og især ved jeg der er uendelig mange i KBH. Baresso er altid en sikker vinder hos mig, og jeg bestiller altid en Ice Blend med espresso. Er du sulten? Så har jeg nogen gode cafeer her:

-Café Norden (Dog lidt dyr, men de har så store portioner at man kan være 2 om 1 ret) Den er placeret ved storkespringvandet på strøget

-Café Flottenheimer (Lækkre sandwich med alt mellem himmel og jord, og sjove, sprøde pomfritter) Placeret på en sidegade nær rundetårn

Joe And The Juice (Elsker deres grov sandwich fordi det er meget tyndt brød, så man bliver ikke oppustet af alt det brød)

4. Lav en hyggelig hjemmebiograf. Lav en hule med puder, dyner, levbrideende lys og en masse guf. Sæt en romantisk film på, en komedie eller en skræmende gyser.

5. Fedt man, SPA! Elsker at have en “Mathilde dag” en gang i mellem. Jeg er helst alene, jeg ordner fødder. Starter med et lækkert fodbad og skrubber dem, smøre en lækker creme på og slutter af med en pæn neglelak. Ansigstmaske, ansigskrub, damper og slutter med en fugtighedscreme. Ordner mine hænder, filer og lakere. En god idé for at fuldende hele spa dagen, så lav et lækkert frugtfad, så har du i hvert fald besøgt Comewell i din egen stue.

6.  Det er ikke alle der har en kreativ side, men den side kan sagtens finde en gang i mellem. Jeg har altid været kreativ med at tegne, male, strikke, hækle, lave smykker og lavet mit eget “pynt” på værelset. Jeg er dog ikke så kreativ mere, men hvis jeg virkelig keder mig, så får jeg 27 gode ideer om hvad jeg kan være kreativ med. Nu er det jo officielt efterår og kulden kommer også snart til at være der hele tiden. Så kunne det jo være hyggeligt at have et hjemme strikket halsterklæde, eller vanter.

7. Har du brug for forandring på dit værelse? Så lav helt om og få den stil du lige præcis ønsker. Forandring fryder og nogen gange har man bare brug for nyt, nyt, nyt! Ryk om og køb noget lækkert stof i IKEA og design dine egne pudder og betræk. Når du er færdig er det altid lækkert at tænde nogen stearinlys of få sat gang i hyggen på dit nye værelse. Så er der også plads til et D.I.Y (Do It Yourself) Du kan lave dine egne pudder, make-up bord, lysestage, sengetæppe og alt det du kan finde på. Du kan lave et helt nyt værelse med ting du har i huset.

8.  Hvis nu vejret er til det, så find din lækreste playlist og grav dine gamle rulleskøjter frem og rul en lækker tur, ved vandet eller i byen. Det er god motion, lækker musik og man får en masse tanker ud af hovedet og nyder livet. Hvis du ikke har rulleskøjter kan du jo cykle eller løbe.

9. Nu er jeg på ingen måder selv stor fan af at læse, bliver ved med at sige til mig selv det kommer når jeg bliver ældre…Meeeeen nu må vi se. Til dem der kan lide at læse, lav en varm kop the eller kaffe, find noget lækker at sidde og gnaske i og læs en god bog. Det er afslappende og hyggeligt. Hvis jeg skulle læse, ville jeg klart gerne læse ´Fifty Shades of Grey´eller ´Kvinden i buret´.

Signature

Mathilde Erichs

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOSS CRAVINGS // AUTUMN